Youth cheap jerseys elite & authentic. Full collection of wholesale jerseys China free fast shipping. We beloved wholesale nfl jerseys for a spirit, but only replica cheap nba jerseys and the vintage wholesale jerseys can afford. Then how addicted the wholesale nhl jerseys to us? There are cheap NFL jerseys sites offer to a pay, the wholesale jerseys cheapest price.

BV LEERDAM HS2 WINT EERSTE WEDSTRIJD – Basketbal Vereniging Leerdam

BV LEERDAM HS2 WINT EERSTE WEDSTRIJD

Ook HS2 speelde afgelopen zaterdag tegen OSM Maarsen. In het verleden werd er vaak verloren van deze tegenstander. Ondanks het niet vlekkeloze spel van de Leerdammers bleek al snel dat HS2 deze wedstrijd niet kon gaan verliezen.
 
Na een 22-8 ruststand werd de wedstrijd uitgespeeld met als eindstand 45-24.
 
Scores BV Leerdam: Donat Kitadibuita 13, Laszlo Prigge 17, Robert Jong 2, Vincent Salhuteru 3, Bojan van Wijk 4, Jeremy van Aalst 6