Youth cheap jerseys elite & authentic. Full collection of wholesale jerseys China free fast shipping. We beloved wholesale nfl jerseys for a spirit, but only replica cheap nba jerseys and the vintage wholesale jerseys can afford. Then how addicted the wholesale nhl jerseys to us? There are cheap NFL jerseys sites offer to a pay, the wholesale jerseys cheapest price.

BV LEERDAM JU16 KOMT TE KORT – Basketbal Vereniging Leerdam

BV LEERDAM JU16 KOMT TE KORT

JU16 nam het afgelopen zaterdag op tegen Archipel Culemborg. Dit grotendeels nieuwe team had het moeilijk tegen de ervaren Culemborgers. Na het eerste kwart nog mee te kunnen(4-8) was het in het tweede kwart gedaan.

Met een tussensprint van Archipel van 16-2 stond er een onoverbrugbare ruststand van 24-6 op het bord. Helaas kwamen de Leerdammers deze tik niet meer te boven.

De tweede helft was een formaliteit met als eindstand 14-69.

Sores Leerdam: Rein Pruijs van der Hoeven 6, Raphael van Aalst 4, Marcel Luk 2, Rens Weerdenburg 2