BV LEERDAM XU12-1 WINT EERSTE WEDSTRIJD

Afgelopen zaterdag stond de eerste wedstrijd van het seizoen 2016-2017 op het programma voor de basketballers van BV Leerdam. De allereerste wedstrijd voor deze jeugdige basketballers. Dit team is het eerste resultaat uit de vernieuwde jeugdopleiding welke gestart is in het seizoen 2015-2016.

Op bezoek kwam OSM 75 uit Maarsen. Vol spanning werd er uitgekeken naar deze wedstrijd en ook voor de wedstrijd was er een gezonde spanning op de gezichten af te lezen. En spannend was het. De stand ging op en neer wat resulteerde in een hoop enthousiasme bij de spelers en de in grote getale aanwezige toeschouwers.

BV Leerdam pakte in het 7e kwart een voorsprong van 8 punten. In het laatste kwart was het zaak om deze voorsprong vast te houden. Met nog 8 seconden te spelen stond er een 32-30 voorsprong op het bord. OSM 75 was niet meer bij machte om te scoren en zo pakte BV Leerdam de eerste zege van het seizoen.

Scores BV Leerdam: Duncan Verhaar 12, Tamer Koyuncu 2, Lars van Esch 4, Mees Verweij 6, David van Asperen 4, Thies Pruijs van der Hoeven 4