Youth cheap jerseys elite & authentic. Full collection of wholesale jerseys China free fast shipping. We beloved wholesale nfl jerseys for a spirit, but only replica cheap nba jerseys and the vintage wholesale jerseys can afford. Then how addicted the wholesale nhl jerseys to us? There are cheap NFL jerseys sites offer to a pay, the wholesale jerseys cheapest price.

Coach JU16 seizoen 2017-2018 gezocht – Basketbal Vereniging Leerdam

Coach JU16 seizoen 2017-2018 gezocht

Wij zijn nog steeds op zoek naar een trainer/coach JU16 voor het komende seizoen 2017/2018. Dit team zal uitkomen in de 4e klasse afdeling vanwege een groot deel nieuwe leden binnen dit team. Het team zit vol potentie en zal onder de juiste begeleiding enorme stappen kunnen gaan maken..

Ben je beschikbaar voor trainingen op woensdag en vrijdag en tevens wedstrijden op zaterdag meld je dan direct aan via jeugd@bvleerdam.nl

Mogelijkheid tot samenwerking wat inhoud dat de taken verdeeld kunnen worden en eventueel 1 avond in de week training dient te worden gegeven.

Meld je snel aan en help ons om onze groeiende vereniging groeiende te houden.

Leave a Reply