Sponsor leden

Altijd al als iets voor de vereniging willen doen, maar heeft u hier de tijd niet voor of u wilt uw betrokkenheid tonen, maar weet niet hoe? Wij bieden u nu de mogelijkheid om uw steentje bij te dragen aan onze explosief groeiende vereniging.

Wat is er mogelijk:

Wij als vereniging zijn op zoek naar oud leden, ouders, belangstellenden etc die lid willen worden van onze vereniging. Dit kan nu dmv een jaarlijkse financiële bijdrage van € 30 aan onze vereniging. Dit verplicht u verder tot helemaal niets, echter toont u wel u betrokkenheid en wij als vereniging zijn er bij gebaat. De betaling zal gedaan worden dmv automatische incasso 1 keer per jaar. Eerste incasso zal plaatsvinden op moment van inschrijven. Daarna iedere 12 maanden.

Wat levert het u op:

Naast de dankbaarheid vanuit ons zal u op de hoogte gehouden worden van het reilen en zeilen van onze vereniging dmv een periodieke nieuwsbrief, inspraak tijdens de ledenvergadering en uiteraard deelname aan diverse activiteiten gedurende het seizoen. Tevens zal u worden toegevoegd aan de club van sponsorleden op de website.

Wat levert het ons als vereniging op:

Naast een verbeterende financiële positie, zal het onze vereniging qua exposure richting de instanties om ons heen alleen maar vergroten. Hoe groter de vereniging hoe meer zeggenschap binnen de gemeente Leerdam. Zeker met oog op de huidige perikelen rondom de buitensportverenigingen.
Geïnteresseerd? Stuur een mail onder vermelding van sponsorlid naar sponsor@bvleerdam.nl met daarin de volgende gegevens:
Voor en achternaam
Volledig adres
Geboorte datum
Telefoonnummer en emailadres
Volledig IBAN rekening nummer

U gaat akkoord met een jaarlijkse incasso door onze penningmeester van € 30. Opzegging/stopzetting kan uiteraard wanneer u dit wilt echter geeft dit geen recht op teruggave van betaalde bijdrages.